Ο Λιάπης μας δουλεύει: Εφυγα στη Μαλαισία για να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας, να ησυχάσω από το δράμα μου - iefimerida.gr

Ο Λιάπης μας δουλεύει: Εφυγα στη Μαλαισία για να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας, να ησυχάσω από το δράμα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα επέστρεψε για να δικαστεί για τη γνωστή υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες στο ΙΧ του, ο Μιχάλης Λιάπης. Εφυγα στη Μαλαισία για να «ησυχάσω από το δράμα μου», εξήγησε ο ίδιος για τη χριστουγεννιάτικη «απόδρασή» του στη Κουάλα Λουμπούρ, διευκρινίζοντας πως ήταν ένα ταξίδι «ψυχικής εκτόνωσης» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - και όχι αναψυχής.

Ο πρώην υπουργός διέψευσε τα περί εσπευσμένης επιστροφής του στη χώρα μας και υποστήριξε ότι θέλησε να ξεφύγει για λίγες μέρες από το άγχος και την πίεση που του προκάλεσε η υπόθεση της σύλληψής του.

Η υπόθεση του κ. Λιάπη εκδικάζεται τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο Μιχάλης Λιάπης πλήρωσε τελικά τα ασφάλιστρα του αυτοκίνητου του, όλα τα πρόστιμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και σε ένδειξη «καλής θέλησης» και τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ