Η πίστη της ότι σε προηγούμενη ζωή της ήταν ξωτικό την οδήγησε στον πλαστικό χειρουργό και ιδού το αποτέλεσμα [εικόνα+βίντεο] - iefimerida.gr

Η πίστη της ότι σε προηγούμενη ζωή της ήταν ξωτικό την οδήγησε στον πλαστικό χειρουργό και ιδού το αποτέλεσμα [εικόνα+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 23χρονο μοντέλο από τον Καναδά Μελίντα Μουν υποβλήθηκε σε μία από τις πιο παράξενες επεμβάσεις κοσμητικής χειρουργικής που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Εκεί όπου άλλοι επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό για να βελτιώσουν τη μύτη ή τα χείλια τους, η δεσποινίς της φωτογραφίας ζήτησε να σμιλέψουν τα αυτιά της ώστε να μοιάζει με ξωτικό.

«Ανέκαθεν φαντασιωνόμουν πώς θα ήταν να μην μοιάζει κανείς με άνθρωπο. Κι έτσι, αποφάσισα να αλλάξω την εμφάνισή μου ώστε αυτή να μοιάζει υπερφυσική», λέει η Μελίντα Μουν.

Για την επώδυνη επέμβαση πλήρωσε μόλις 400 δολάρια.

Παρακολουθήστε το βίντεό της που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ