Οι Γάλλοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν -Ιδού το τραγούδι που επηρέασε την ποπ κουλτούρα το 2013 [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Γάλλοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν -Ιδού το τραγούδι που επηρέασε την ποπ κουλτούρα το 2013 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2013 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το δίδυμο των Daft Punk: οι Γάλλοι «μάγοι» της ηλεκτρονικής μουσικής δημιούργησαν μια δυνατή μουσική ριπή, το «Get Lucky» το οποίο έχει πλέον υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο σε ηλικίες και μουσικά γούστα οδηγώντας το κομμάτι τους στον παράδεισο της μουσικής βιομηχανίας.

Το τραγούδι τους ακούγεται ασταμάτητα και έχει περισσότερα από 150 εκατομμύρια views στο youtube.

Και παρά το γεγονός ότι έγιναν αρκετές προσπάθειες από wannabe μεγαθήρια της ποπ, όπως η Μάιλι Σάιρους και ο Robin Thicke, το «Get Lucky» έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς τη μελωδία του απολαμβάνει σχεδόν όλος ο πλανήτης χωρίς ενοχές. Η νέα αυτή παγκόσμια μανία θυμίζει, σύμφωνα με Γαλλικά Μέσα, τη δεκαετία του '70 όπου τα δημοφιλή τραγούδια προκαλούσαν παγκόσμιο παραλήρημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ daft punk youtube views Get Lucky
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ