Ραγίζει καρδιές: Φωτογραφία με τον Νίκο Κούρκουλο να την κρατά μωρό στην αγκαλιά του ανέβασε η Εριέττα στο instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Ραγίζει καρδιές: Φωτογραφία με τον Νίκο Κούρκουλο να την κρατά μωρό στην αγκαλιά του ανέβασε η Εριέττα στο instagram [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια μικρή κορνίζα, προστατεύει μια φωτογραφία - φυλακτό: Ενα χαμογελαστό μωρό στην αγκαλιά του στοργικού πατέρα που το φιλάει. Πρόκειται για την εικόνα του συγκλονιστικού Νίκου Κούρκουλου που κρατάει στην αγκαλιά του την μικρή Εριέττα, χρόνια πριν.

Η φωτογραφία από το μενταγιόν φυλαχτό έγινε γνωστή στα social media μετά από ανάρτηση που έκανε η Εριέττα Κούρκουλου την προπαραμονή των Χριστουγέννων στο instagram, με την σημείωση ότι θα είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό της.

Η Εριέττα που λατρεύει τον πατέρα της, φροντίζει να τον «κουβαλάει» πάντα μαζί της και μάλιστα έχει κάνει τατουάζ με το πρόσωπό του στο χέρι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ