Μάνος εναντίον Γεωργιάδη: Εχασες το δρόμο σου με τις θεωρίες του Στουρνάρα για το πετρέλαιο -Χαίρονται οι λαθρέμποροιοι - iefimerida.gr

Μάνος εναντίον Γεωργιάδη: Εχασες το δρόμο σου με τις θεωρίες του Στουρνάρα για το πετρέλαιο -Χαίρονται οι λαθρέμποροιοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά πυρά κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας και πρώην πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος αναφορικά με την θέση του Γιάννη Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης την οποία στηρίζει ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «μαύρη κηλίδα».

Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Μάνος σχολίασε την ταύτιση Γεωργιάδη με την θέση του υπουργού Οικονομικών για το πετρέλαιο θέρμανσης λέγοντας: «Μαύρη κηλίδα του κ. Γεωργιάδη η ταύτιση του με τον κ. Στουρνάρα στο πετρέλαιο θέρμανσης. Η χαρά των λαθρεμπόρων!», ενώ επανήλθε και με ένα άλλο tweet στο οποίο έγραφε: «Πως ο άνθρωπος της πιάτσας έχασε το δρόμο του με τις θεωρίες ενός καθηγητή!».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας του απάντησε σε χαμηλούς τόνους γράφοντας: «δηλαδή εσείς κύριε Υπουργέ είστε υπέρ της άρσεως του μέτρου και της επαναφοράς μας στο παλαιό καθεστώς ασυδοσίας; Χρόνια Πολλά».

Φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ