Στον εισαγγελέα ο Τομπούλογλου -Από το «Δεν είμαι εγώ μ.... να μην παίρνω μία» στο «θα έκανα δωρεά τα χρήματα» - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο Τομπούλογλου -Από το «Δεν είμαι εγώ μ.... να μην παίρνω μία» στο «θα έκανα δωρεά τα χρήματα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι ο Χάρης Τομπούλογλου αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί για τη μίζα των 25.000 ευρώ που ζήτησε από πρόεδρο διαφημιστικής εταιρείας για να μην κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία από διαγωνισμό σε πρόγραμμα αξίας 190.000. Ο πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού συνελήφθη το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων σε καφετέρια από άνδρες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.Μάλιστα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που είχε ο κ.Τομπούλογλου φαίνεται να έλεγε λίγο πριν πάρει τα χρήματα «Δεν είμαι εγώ μ.... να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή».

Ωστόσο την Τετάρτη μιλώντας στου δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια μίλησε για σκευωρία σε βάρος και είπε πως τα χρήματα δεν ήταν μίζα, καθώς σκόπευε να τα κάνει δωρεά.

Στον πρόεδρο του νοσοκομείου πάντως ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον Εισαγγελέα. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ