Τα ψέματα του Χάρη Τομπούλογλου -Δήλωνε ότι χαρίζει το μισθό του από το νοσοκομείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα ψέματα του Χάρη Τομπούλογλου -Δήλωνε ότι χαρίζει το μισθό του από το νοσοκομείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία. Πριν από ένα χρόνο όμως ο Χάρης Τομπούλογλου έκανε... κήρυγμα κατά της διαφθοράς και δήλωνε πως όχι απλά δεν βάζει χρήματα στην τσέπη, αλλά προσφέρει ακόμη και το μισθό του.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» κατηγορείται καθώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω να εισπράττει μίζα 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία. Χρήματα που ο ίδιος την Τετάρτη ανέφερε στον εισαγγελέα πως επρόκειτο για δωρεά, αλλά δεν έπεισε και για αυτό του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Το 2012 όμως, μιλώντας για τη μελλοντική υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας ο κ. Τομπούλογλου δήλωνε πως σε περίπτωσης εκλογής του θα διέθετε το μισθό του σε όσους τον έχουν ανάγκη, συμπληρώνοντας πως αυτό το πράττει ήδη ως πρόεδρος του Νοσοκομείου, όπου εργάζεται αμισθί, πάντα κατά τους ισχυρισμούς του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ