Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ντεμοντέ -Η Αννα Γουίντορ πέταξε το δικό της πριν τις γιορτές [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ντεμοντέ -Η Αννα Γουίντορ πέταξε το δικό της πριν τις γιορτές [εικόνα]

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ντεμοντέ -Η Αννα Γουίντορ πέταξε το δικό της π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπάλες, κορυφή και λοιπά στολίδια... Με μία λέξη; Ντεμοντέ. Τουλάχιστον για την Αννα Γουίντορ. Και αν το λέει ο θρύλος της μόδας, τότε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο να χάσουν τη θέση τους στην παράδοση των γιορτών. Γιατί όταν η διευθύντρια της Vogue πετάει το δικό της, τότε σίγουρα πολλοί θα ακολουθήσουν.

Ο λόγος της Αννα Γουίντορ είναι νόμος σε ό,τι αφορά τη μόδα. Σύμφωνα με την κόρη της λοιπόν, Μπι Σάφερ, η γυναίκα που καθορίζει το τι είναι στυλ πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους πριν καν φτάσουν τα Χριστούγεννα. Επιχείρημά της; Ηταν πολύ ακατάστατο και προφανώς για αυτό το λόγο δεν συμβάδιζε με την αισθητική της.

Η Σάφερ λοιπόν ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τα δώρα της οικογένειας στοιβαγμένα σε μία γωνιά στο πολυτελές σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα όπως φάνηκε ήδη έγινε... μόδα, αφού αρκετοί σχολίασαν πως θα εφαρμόσουν τη συμβουλή της διευθύντριας της Vogue την επόμενη χρονιά.

Οσο για το τι έκανε δώρο στην Σάφερ η Γουίντορ, το ένα από τα δύο παιδιά της, ήταν μία κούπα του Downton Abbey και πιτζάμες. Οχι βέβαια της... σειράς, αφού σύμφωνα με την Telegraph η κόρη της θα κοιμάται «ντυμένη» με 687 δολάρια.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ντεμοντέ -Η Αννα Γουίντορ πέταξε το δικό της πριν τις γιορτές [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ