Νέο σκάνδαλο στην Τουρκία -Στα δικαστήρια για το γυμνό στήθος της τηλεοπτικής Φατμαγκιούλ - iefimerida.gr

Νέο σκάνδαλο στην Τουρκία -Στα δικαστήρια για το γυμνό στήθος της τηλεοπτικής Φατμαγκιούλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mεγάλη αποζημιώση, ύψους 30.000 τουρκικών λιρών, από τους παραγωγούς της ταινίας «Τα φτερά της νύχτας» αξιώνει η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός Μπερέν Σαάτ, γνωστή και από τον ομόνυμο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Φατμαγκιούλ.

Η Σαάτ κατηγορεί τους παραγωγούς της ταινίας ότι γύρισαν γυμνή σκηνή εν αγνοία της και συγκεκριμένα ότι σε μια ερωτική σκηνή τοποθέτησαν καθρέφτη στο πλατό για να φανεί το στήθος της.

Πάντως, ως μάρτυρας υπεράσπισης της παραγωγής εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συμπρωταγωνιστής της Μουράτ Ουναλμίς. «Πιστεύω πως η Μπερέν είδε αυτό το καθρέπτη. Ο αληθινός ηθοποιός ξέρει τα ανοίγματα της κάμερας, τα υπολογίζει με μαθηματική ακρίβεια. Αποκλείεται η Μπερέν να μην είδε ολόκληρο καθρέπτη. Αλλωστε είναι καθρέπτης ντουλάπας. Όταν τον είδε έπρεπε να καταλάβει πως θα φαινόταν κάτι και στη κάμερα, ή να μην δεχόταν καν να γυρίσει αυτή τη σκηνή. Άλλωστε η σκηνή δεν ήταν χυδαία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη δικαστική αίθουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία στήθος παραγωγός Φατμαγκιούλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ