Ο Τομπούλογλου βαφτίζει τη «μίζα» «δωρεά» -Τι θα υποστηρίξει την Παρασκευή στην απολογία του - iefimerida.gr

Ο Τομπούλογλου βαφτίζει τη «μίζα» «δωρεά» -Τι θα υποστηρίξει την Παρασκευή στην απολογία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού» και πρώην μέλος της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Τομπούλογλου για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, δηλαδή για απόπειρα εκβίασης κατ´ επάγγελμα και συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος και για παθητική δωροδοκία.

Ο Χάρης Τομπούλογλου, αναμένεται να υποστηρίξει στην υπερασπιστική του γραμμή πως έπεσε θύμα σκευωρίας και να επιμείνει πως τα 25.000 ευρώ που φέρεται να πήρε από διαφημιστική εταιρεία ήταν «δωρεά» και όχι «μίζα», αναφέρει το real.gr.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν είμαι εγώ μ.... να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή». Σε άλλη συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται να λέει ο Χάρης Τομπούλογλου. στην κρυφή κάμερα.

«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε ''χρυσές δουλειές''. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ