Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος παραδέχεται την ύπαρξη σχέσεων ιεραρχών-ΧΑ -Πώς τις δικαιολογεί - iefimerida.gr

Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος παραδέχεται την ύπαρξη σχέσεων ιεραρχών-ΧΑ -Πώς τις δικαιολογεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί οι περισσότεροι ιεράρχες μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που έδειχνε τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής να μιλά για σχέσεις του ακροδεξιού μορφώματος με τον κλήρο να απαρνήθηκαν την οποιαδήποτε σχέση τους με το κόμμα, ωστόσο, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος παραδέχθηκε ότι στο στο παρελθόν υπήρξαν σχέσεις ιεραρχών με τη Χρυσή Αυγή.

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Οντως κάποια στιγμή υπήρξαν. Πότε όμως; Tότε που τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, τότε είχαμε κάποιοι μελετήσει σωστά, δεν είχαν μιλήσει αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν. Σήμερα, δεν είναι κανένας επίσκοπος που να μπορεί να αρθρώσει λόγο υπέρ αυτής της, δυστυχώς όπως προέκυψε, καταστάσεως που δεν μας τιμά ούτε σαν Έλληνες ούτε σαν ορθόδοξους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος στον Real FM και πρόσθεσε: «Mέσα στο σώμα της ιεραρχίας σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν θα πάρει και δεν θα υπερασπιστεί αυτές τις ιδέες και αυτά που εκπροσωπούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ