Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα των σταρ από τα βάθη του χρόνου: Πώς φωτογραφίζονταν το 1960 [εικόνες] - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα των σταρ από τα βάθη του χρόνου: Πώς φωτογραφίζονταν το 1960 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ό,τι πιο glamorous είχε η κάθε χρονιά, ήταν αφορμή για να γίνει λαμπερό εξώφυλλο. Έτσι, λοιπόν, τα περιοδικά κάθε Χριστούγεννα έβαζαν τα καλά τους και φιλοξενούσαν τους σταρ της εποχής. Ας δούμε μερικά από τα πιο σπάνια γιορτινά εξώφυλλα της δεκαετίας του 60, του 70 και του 80. Η διάθεση ήταν στον υπερ-θετικό βαθμό και όλοι πόζαραν με το καλύτερο τους χαμόγελο.

Την δεκαετία του 60 επικρατούσαν τα ανέμελα ενσταντανέ και η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά, στα εξώφυλλα της δεκαετίας του 70 επικρατούσε μια πιο φορτωμένη και περισσότερο glam αισθητική, ενώ τη δεκαετία του 80 επικρατούσε το χιούμορ και μια πιο ανατρεπτική διάθεση.

Ας θυμηθούμε μερικά τέτοια εξώφυλλα με τους σταρ της εποχής στην πιο γιορτινή τους εκδοχή. Εξώφυλλα που αγκαλιάζουν πλήρως το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δείτε τους στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ