Σύντροφος μητέρας Αλέξη Γρηγορόπουλου: Τις 2 ημέρες μετά τη δολοφονία τις περάσαμε στο νεκροτομείο-Μητέρα και παιδί είχαν γίνει ένα σώμα - iefimerida.gr

Σύντροφος μητέρας Αλέξη Γρηγορόπουλου: Τις 2 ημέρες μετά τη δολοφονία τις περάσαμε στο νεκροτομείο-Μητέρα και παιδί είχαν γίνει ένα σώμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη κατάθεση ψυχής παραχώρησε ο σύντροφος της Τζίνας Τσαλικιάν, μητέρας του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου μίλησε τόσο για τις ώρες μετά τη δολοφονία του 15χρονου αλλά και για τον καρπό του έρωτά του με την Τζίνα Τσαλικιάν, ένα αγοράκι, που ήρθε στη ζωή πριν επτά μήνες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» στο Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε πως πριν τον ερχομό του μικρού τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά καθώς η κυρία Τσαλικιάν δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την απώλεια του γιου της Αλέξη.

Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε πως «τις επόμενες δύο μέρες μετά τη δολοφονία τις περάσαμε στο νεκροτομείο. Μητέρα και παιδί είχαν γίνει ένα σώμα. Την πήρα σηκωτή να πάμε σπίτι. Αυτό που με ανησυχούσε ήταν το βουβό κλάμα» και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Δεν ήθελε να ενταχθεί στο γίγνεσθαι, στην κοινωνία, την καθημερινότητα. Περνούσε κατάθλιψη»

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αναφέρθηκε φυσικά και στον ερχομού του καρπού του έρωτά του με την κυρία Τσαλικιάν .«Ηθελα να της δώσω μια νότα αισιοδοξίας. Για την κα Τσαλικιάν η ελπίδα και η αναγέννηση ήταν ο ερχομός του παιδιού και το έβλεπε από την οπτική γωνία ότι αυτό το παιδί ήταν δώρο του Αλέξανδρου» είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Τζίνας Τσαλικιάν και πρόσθεσε: «Οταν γεννήθηκε το αγοράκι η μητέρα ένιωθε τόση μεγάλη χαρά που είχε πολύ καιρό να νιώσει αυτό το συναίσθημα. Αυτή η στιγμή ήταν σημαδιακή στην μετέπειτα εξέλιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ