Καρατζαφέρης: Η Τζάκρη δεν είναι ένας Πολύδωρας με γόβες- Υπάρχει διαφορά όγκου - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Η Τζάκρη δεν είναι ένας Πολύδωρας με γόβες- Υπάρχει διαφορά όγκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα φάνηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλώντας τον «συνείδηση αυτής της παράταξη» και «φιλόσοφο της ΝΔ».

«Εάν» υπήρχε αυτή η παλιά φρουρά δεν θα υπήρχε σήμερα η ΝΔ», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, ο οποίος ζήτησε «περισσότερο σεβασμό» για τον Βύρωνα Πολύδωρα και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «δεν μπορεί να πετάει έτσι ο Σαμαράς τον Πολύδωρα, ποιος διέγραψε ποιόν;», αλλά και πως «εάν υπήρχε συνταγματικό δικαστήριο θα μπορούσε να έχει εγκαλέσει τον κύριο Σαμαρά».

Στη συνέχεια, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση ο Βύρων Πολύδωρας, σημειώνοντας πως «μέχρι εδώ ήταν τα όρια που είχε βάλει στη συνείδηση του ο Πολύδωρας, έπρεπε δηλαδή να τα καταπιέσει;», ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει «ειδικό βάρος» ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής λέγοντας: «Είναι σα ν να μου λέτε ότι η κα.Τζάκρη είναι ένας Πολύδωρας με γόβες,όχι δεν είναι έτσι,είναι άλλος ο όγκος».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Λιάπη για τον οποίο είπε: «Οι ίδιοι που έφαγαν τα λεφτά κυβερνούν σήμερα και θα φύγουν αύριο με ψηλά το κεφάλι ίσως και με πλαστές πινακίδες. Κάποιοι μες τη ΝΔ πιστεύουν ότι έχουν γεννηθεί για να υπηρετούνται από τους άλλους,σε αυτούς είναι κ ο Λιάπης. Δεν θα με εξέπληττε να δω τέτοια συμπτώματα κ σε άλλους,δεν μπορείς να ενοχλείς τους πορφυρογέννητους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ