Η φωτογραφία που έγινε viral: Ενα ζευγάρι που το χωρίζουν 11.000 χιλιόμετρα, έφτιαξε μέσω facebook μια χριστουγεννιάτικη κάρτα - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που έγινε viral: Ενα ζευγάρι που το χωρίζουν 11.000 χιλιόμετρα, έφτιαξε μέσω facebook μια χριστουγεννιάτικη κάρτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο των social media μαζεύοντας σχόλια και likes. Μα, πάνω από όλα συνθέτει το απόλυτο σκηνικό αγάπης εν μέσω Χριστουγέννων. Το παράδοξο; Δεν κατάφεραν να φωτογραφηθούν από κοινού, καθώς τους χωρίζουν ούτε λίγο, ούτε πολύ... 11.000 χιλιόμετρα.

Ο Ντάνιελ Περντιού βρίσκεται στο Αφγανιστάν, ως μέρος του στρατιωτικού σώματος των ΗΠΑ στην περιοχή, ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα του, Κριστίνα Περντιού περιμένει στωικά την επιστροφή του στο σπίτι τους, στο Westchester County της Νέας Υόρκης.

Η απόσταση που τους χωρίζει είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε -μέσω του Facebοοκ και με τη βοήθεια του photoshop, να φτιάξουν μια χριστουγεννιάτικα κάρτα. Ο ένας κρατάει το ένα κομμάτι της κάρτας, ο άλλος το υπόλοιπο και ενώνοντας τις δύο φωτογραφίες, αίφνης σχηματίζεται μια καινούργια εικόνα στην οποία φαίνεται να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο και να εύχονται «Καλά Χριστούγεννα».

Οπως εξήγησε και η Κριστίνα Περντιού: «από τα πέντε χρόνια που είμαστε μαζί, στο σπίτι τον είχα μόλις τα δύο. Αυτά τα χρόνια της απουσίας του δεν περνούν εύκολα».

Από τη μεριά του ο λοχίας Περντιού, μιλώντας μέσω Skype στο ABC είπε πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν απευθύνεται μόνο σ' εκείνον και τη γυναίκα του, αλλά σε όλους τους στρατιώτες που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους, αυτές τις άγιες ημέρες.
«Θέλαμε να δείξουμε πως η απόσταση δεν μετράει, όταν αγαπάς κάποιον», εξήγησε συγκινημένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ