Aσταμάτητος ο Λεωνίδας Καβάκος:Στις καλύτερες ηχογραφήσεις από τους New York Times που μιλάνε για απαράμιλλη γοητεία - iefimerida.gr

Aσταμάτητος ο Λεωνίδας Καβάκος:Στις καλύτερες ηχογραφήσεις από τους New York Times που μιλάνε για απαράμιλλη γοητεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ αναμένουμε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τα Γκράμι όπου ο Λεωνίδας Καβάκος είναι υποψήφιος για την ηχογράφηση «Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν», oι Νew York Times το κατατάσσουν ήδη στις 25 καλύτερες του 2013.

Μάλιστα στην κριτική τους για την ηχογράφηση που έγινε για λογαριασμό της Decca, σημειώνουν οι New York Times «Η απαράμιλλη ομορφιά και κομψότητα του ήχου του Λεωνίδα Καβάκου, θα αρκούσε για να τον ακολουθήσουμε σε αυτό το ταξίδι στο σύνολο των σονάτων του Μπετόβεν για πιάνο και βιολί. Ομως η συνεργασία του με τον εξαιρετικό πιανίστα Enrico Pace κάνει την ακρόαση τόσο υπέροχη. Οι συζητήσεις, διαφωνίες και το φλερτ μεταξύ βιολιού και πιάνου που έγραψε ο Μπετόβεν στις σονάτες του εκτελούνται με πνεύμα και άψογο γούστο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ