Πώς θα αντιδρούσαν άραγε οι Monty Python αν διάβαζαν αυτό το δελτίο Τύπου που «γυρίζει» στα social media; [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς θα αντιδρούσαν άραγε οι Monty Python αν διάβαζαν αυτό το δελτίο Τύπου που «γυρίζει» στα social media; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνή από την περίφημη ταινία των Monty Python «Η ζωή του Μπράιαν» φέρνει στο νου το δελτίο Τύπου που ακολουθεί και το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιεύτηκε στα Κεφαλονίτικα Νέα και αφορά την εγκαινίαση του δρομολογίου Κυλλήνη-Ζάκυνθος της Kefalonian Lines.

Τίτλος: Η ιερή παντόφλα του Αγ. Διονυσίου στο «Νήσος Κεφαλονιά»

Πανηγυρικό χαρακτήρα έλαβε το πρώτο τακτικό δρομολόγιο της KEFALONIAN LINES στην γραμμή ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Το επιβατικό κοινό και η κοινωνία της Ζακύνθου αγκάλιασε το εγχείρημα της Εταιρείας μας και το πλοίο, ενώ η Εκκλησία παρέδωσε στο πλοίο την ιερή παντόφλα του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου του νησιού, τιμή που αποδίδεται σε πολύ σημαντικές στιγμές για το νησί.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε με ειδική τελετή αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, ενώ ακολούθησε αγιασμός, στον οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και επιβατών.

Η KEFALONIAN LINES, ο πλοίαρχος του Πλοίου και όλο το προσωπικό ευχαριστούν από καρδιάς την ζακυνθινή κοινωνία και τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγ. Διονυσίου για την μεγάλη τιμή που έκαναν στο πλοίο μας , ενώ από την πλευρά της η Εταιρεία μας υπόσχεται ότι θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών του νησιού.

Η ιερή παντόφλα του Αγ. Διονυσίου τοποθετήθηκε σε ειδική λάρνακα και θα παραμείνει τοποθετημένη στο κεντρικό σαλόνι του «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ».

(Δελτίο Τύπου της Kefalonian Lines Shipping Co.)

Ακολουθεί η περίφημη σκηνή με το σανδάλι από το «Η ζωή του Μπράιαν» των Monty Python:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ