Εργα και ημέρες του υπ.βουλευτή της ΧΑ με τις πλαστές πινακίδες: Είχε χαστουκίσει 3 φοιτήτριες -Σοκαριστική μαρτυρία - iefimerida.gr

Εργα και ημέρες του υπ.βουλευτή της ΧΑ με τις πλαστές πινακίδες: Είχε χαστουκίσει 3 φοιτήτριες -Σοκαριστική μαρτυρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eκτός από πονηρός, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΧΑ Ιάσων Μπίμπος αποδεικνύεται και νταής αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει άτομα που ενδεχομένως να είχαν προκαλέσει ζημιές στο κατάστημά του, χαστούκισε με μια... χεριά τρεις φοιτήτριες.

Η μία από τις τρεις φοιτήτριες που είχαν δεχθεί την αναίτια επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της ΧΑ και οι οποίες, μάλιστα, εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από το ΑΤ καθώς είχε αποδειχθεί ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια, μίλησε στο Mega, για την εμπειρία της εκείνη.««

«Ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε ότι μπαίνει μέσα στο γραφείο ένας άνδρας φουριόζος. Δεν καταλάβαμε καν πώς, και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μας χαστουκίσει και τις τρείς μαζί. Δηλαδή με μια χεριά και τις τρεις μαζί βρίζοντας. Καμία από εμάς δεν είχε φάει ποτέ τέτοια σφαλιάρα. Μας έφυγαν τα πράγματα από τα χέρια. Μια κοπέλα της μάτωσε το μάτι, δεν ήταν καλά, εμένα μάτωσε το αυτί μου» είπε η φοιτήτρια η οποία μάλιστα ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της καθώς φοβάται για τη ζωή της και πρόσθεσε: «Ξαφνιάστηκα, όπως και οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Δεν υπήρχε καμία στιχομυθία μεταξύ μας απλά μπήκε στο τμήμα φωνάζοντας και βρίζοντας. Μάλιστα εκείνη την ώρα ετοιμαζόμασταν να φύγουμε. Πέρα από αυτά ενώ μας είχε χαστουκίσει μας έκανε και μήνυση για εξύβριση ως αντίδραση».

Στον Ιάσωνα Μπίμπο για το περιστατικό αυτό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ τώρα βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τις πλαστές πινακίδες που έβαλε στο αυτοκίνητό του για να μην πληρώνει τους φόρους που του αναλογούν.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπίμπος ήταν ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος της ΧΑ στα Ιωάννινα, ωστόσο, αποχώρησε λίγο αργότερα από το κόμμα γιατί διαφώνησε με τον προφυλακισμένο βουλευτή του ακροδεξιού μορφώματος Χρήστο Παππά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ