Σαλαγιάννης: Δεν υπάρχει «σάλιο» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Σαλαγιάννης: Δεν υπάρχει «σάλιο» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δραματική κατάσταση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος ο γεννικός διευθυντής του Νίκος Σαλαγιάννης ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έσοδα και στα έξοδα του Κινήματος αλλά και στον αριθμό των υπαλλήλων που απασχολεί.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Σαλαγιάννη, ενώ την περασμένη δεκαετία είχε μηνιίαια έξοδα της τάξης των δύο εκατ. ευρώ σήμερα ξοδεύει συνολικά για τις ανάγκες του 110.000 ευρώ το μήνα. «Το δράμα είναι ότι ούτε αυτά δεν διαθέτει πια το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

Οσον αφορά την κρατική επιχορήγηση, ο γενικός διευθυντής του κόμματος ανέφερε, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει λαμβάνειν το 2013 2,6 εκατομμύρια ευρώ, άλλα δεν μπαίνει στο ταμείο ούτε 1 ευρώ, καθώς έχει εκχωρήσει στις τράπεζες για το 2013 11 εκατομμύρια, και για το 2014 άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ. Πρόσθεσε, επίσης, πως το βασικό έσοδο του κόμματος πλέον προέρχεται από τις προσφορές των βουλευτών, οι οποίες φτάνουν τα 17.000.

Σε ό,τι αφορά τα ενοίκια το ΠΑΣΟΚ έδινε πάνω απο 100.000 ευρώ το μήνα (για τα γραφεία της Ιπποκράτους) και τώρα δίνει 7.000. Μόνο για τη ΔΕΗ, είπε ο κ. Σαλαγιάννης, στο προηγούμενο κτίριο το κόμμα έδινε 16.000 ευρώ το μήνα.

Τέλος αναφερόμενος στους υπαλλήλους του κόμματος, ο κ. Σαλαγιάννης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν large στις προσλήψεις εργαζομένων. «Από 360 εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ εργάζονται πλέον 98 άτομα. Φέτος απολύθηκαν 60», είπε ο κ. Σαλαγιάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ