Αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε σπίτια στην Κένυα-Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια καλούσαν σε βοήθεια [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε σπίτια στην Κένυα-Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια καλούσαν σε βοήθεια [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αμαξοστοιχία εμπορευμάτων εκτροχιάσθηκε το πρωί της Κυριακής σε παραγκούπολη του Ναϊρόμπι και έπεσε πάνω σε παράγκες τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους, σύμφωνα με τις Αρχές και τον κενυατικό Ερυθρό Σταυρό.«Διασώσαμε έξι ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους φώναζαν κάτω από τα συντρίμμια όπου ήταν παγιδευμένοι και δεν μπορούσαν να κουνηθούν, αλλά καταφέραμε να τους βγάλουμε και να τους βοηθήσουμε», επιβεβαίωσε ο Τζόνσον Μάινα της Πυροσβεστικής.

«Εξαιτίας της εορταστικής περιόδου και της ώρας, πολλοί δεν βρίσκονταν στα σπίτια τους», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος. «Αρχικά εκφράζονταν φόβοι ότι πολλοί θα ήταν παγιδευμένοι κάτω από το τρένο, αλλά ως τώρα δεν έχουμε καμιά πληροφορία για αγνοούμενους».

Περίπου 250.000 άνθρωποι συνωστίζονται στην παραγκούπολη Κιμπέρα, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση που μελέτησε τον πληθυσμό.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, η κυβέρνηση έχει από καιρό προειδοποιήσει τους κατοίκους της Κιμπέρα ότι είναι επικίνδυνο να κατασκευάζουν καταλύματα δίπλα στις γραμμές του τρένου που περνούν μέσα από την παραγκούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ