Πεδίο μάχης η Ριζούπολη- Αγριες συγκρούσεις οπαδών- ΜΑΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πεδίο μάχης η Ριζούπολη- Αγριες συγκρούσεις οπαδών- ΜΑΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης πριν από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Ολα ξεκίνησαν όταν έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Περισσού ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού και άγνωστοι άρχισαν να τους επιτίθενται από τα γύρω στενά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα «ανθρωποκυνηγητό» στους γύρω δρόμους.

Στην συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης και στο πέταλο, όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι αυτοί απάντησαν με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, ενώ κάποιοι που βρίσκονταν ήδη μέσα στο γήπεδο πέταξαν καθίσματα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν από κάτω.

Τα επεισόδια κράτησαν περίπου είκοσι λεπτά και ο απολογισμός είναι ένας συλληφθέντα και ένας τραυματίας, αναφέρει το Sport24.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ