«Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα»: To σκληροπυρηνικό ριάλιτι του αμερικανικού καναλιού TLC που κάνει θραύση [βίντεο] - iefimerida.gr

«Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα»: To σκληροπυρηνικό ριάλιτι του αμερικανικού καναλιού TLC που κάνει θραύση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανταστείτε το περίφημο για την ποιότητά του γαλλογερμανικό κανάλι ARTE να το «γύριζε» κάποια στιγμή, αντικαθιστώντας το σοβαρό επιμορφωτικό πρόγραμμά του με εκπομπές σκληροπυρηνικού ριάλιτι και τόνους σεξ...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να παρομοιαστεί η απροσδόκητη «στροφή» του αμερικανικού εκπαιδευτικού καναλιού TLC, το οποίο από τα ντοκιμαντέρ για τον Αμαζόνιο κατέληξε να προβάλλει ευτελείς εκπομπές τύπου «Sex sent me to the ER», ελληνιστί «Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα», όπου πραγματικά ζευγάρια μοιράζονται τις τραυματικές εμπειρίες τους κατά τη σεξουαλική συνεύρεση.

Από τις ιστορίες ξεχωρίζει εκείνη ενός νεαρού 200 κιλών που έπεσε με δύναμη πάνω στη σύντροφό του, με αποτέλεσμα το κεφάλι της να περάσει μέσα από τον τοίχο από γυψοσανίδα!

Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ TLC Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ