Αναψαν τα φώτα στο «δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ-Κάθε φιλί είναι 1 ευρώ σε ορφανοτροφεία της χώρας - iefimerida.gr

Αναψαν τα φώτα στο «δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ-Κάθε φιλί είναι 1 ευρώ σε ορφανοτροφεία της χώρας

Αναψαν τα φώτα στο «δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ-Κάθε φιλί είναι 1 ευρώ σε ορφανο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «δέντρο των φιλιών» άναψε και φωτίζει κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζοντας την καμπάνια της ΟΠΑΠ μέσω της οποίας κάθε φιλί μπροστά στα δέντρα αντιστοιχεί σε ένα ευρώ για ορφανοτροφεία της χώρας.

Πλήθος κόσμου από όλες τις ηλικίες, μπασκετμπολίστες, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και μέλη της team ΟΠΑΠ συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Βουκουρεστίου για να ανάψουν τα φώτα στο «δέντρο των φιλιών», ενώ σε αντίστοιχη εκδήλωση «άναψε» και το δέντρο στη πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Ενα φιλί που μεταμορφώνεται σε πράξη αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη αρκεί να δοθεί μπροστά από το δέντρο της ΟΠΑΠ.

Το φιλί αυτό πρέπει να φωτογραφηθεί και να ανεβεί στο face book application της ιστοσελίδας της εταιρίας. Ακόμη και όσοι δεν μπορούν να περάσουν από το κέντρο της Αθήνας, ή της Θεσσαλονίκης, μπορούν πάντα να προσφέρουν τα φιλιά τους, μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπαίνουν στο website της ΟΠΑΠ και στο facebook application «δέντρο των φιλιών», να κάνουν like και να ανεβάζουν μια φωτογραφία με φιλιά που έχουν ανταλλάξει με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάθε φιλί σημαίνει ένα ακόμη ευρώ για τα παιδιά των ορφανοτροφείων, ενώ η εκστρατεία της ΟΠΑΠ θα κρατήσει μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Το φιλί και η πρόταση γάμου «έκπληξη»

Μέσα σε αυτό το κλίμα μια ωραία ιστορία αγάπης εκτυλίχθηκε ενώπιον των συγκεντρωμένων και των οργανωτών.

Ενα ζευγάρι βρέθηκε στο «δέντρο των φιλιών» για να συμμετάσχει ενεργά στην καμπάνια, ωστόσο, ο νεαρός είχε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντας μια ακόμη στιγμή χαράς σε όσους βρίσκονταν στην ενδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ