Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αναξιόπιστοι – Δε σας χρειαζόμαστε - iefimerida.gr

Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αναξιόπιστοι – Δε σας χρειαζόμαστε

Βορίδης: Είστε αναξιόπιστοι – Δε σας χρειαζόμαστε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σφοδρότητα απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο του ενιαίου φόρου ακινήτων στη Βουλή.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε «Μπορεί να διερωτηθεί κάποιος αν υπάρχει ένα όριο πέρα από το οποίο ένας πολιτικός αρχηγός μπορεί να χαρακτηριστεί αναξιόπιστος».

Ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επενδύει στις λογικές της «Κασσάνδρας» και στις «προβλέψειςκαταστροφών» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ έχε πετύχει όλους τους στόχους της

«Θα σας αφήσουμε στις λενινιστικές σας αναζητήσεις. Θα σας αφήσουμε στη συζήτηση 'ευρώ ή δραχμή', και θα συνεχίσουμε τη διαδικασία για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Χωρίς εσάς. Δεν σας χρειαζόμαστε» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ