Πυρ ομαδόν βουλευτών κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου -Επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Στουρνάρα - iefimerida.gr

Πυρ ομαδόν βουλευτών κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου -Επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Στουρνάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη κριτική βουλευτών δέχθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία προσέβαλε συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου ενώ μιλούσε από τα έδρανα επί του νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτων έκανε μια αναφορά σε συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών. «Την ώρα που μιλούσα ο υπουργός ήταν απορροφημένος στο να μιλάει με την κυρία Μπέη, νυν συνεργάτιδα δική του και πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Στουρνάρα ο οποίος της απάντησε λέγοντάς της ότι λυπάται για τις αναφορές της. «Δεν καταλαβαίνω τόση οργή στη φωνή σας κ. Κωνσταντοπούλου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο καταγγελτικός τόνος» συνέχισε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Τι είστε τιμητής των πάντων, εδώ; Η κυρία Μπέη είναι διαμάντι για τη Δημόσια Διοίκηση. Μακάρι να ειχαμε 100 σαν την κυρία Μπέη».

Εντονες, όμως, ήταν οι αντιδράσεις και άλλων βουλευτών για τη συγκεκριμένη αναφορά της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να τονίζει ότι είναι αδιανόητο να στοχοποιείται μια δημόσιος υπάλληλος που δεν μπορεί να λάβει το λόγο στην Ολομέλεια και να απαντήσει και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο να αναφέρει ότι δεν είναι δυνατόν η κυρία Κωνσταντοπούλου να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο σε όλους, ενώ το λόγο έλαβε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι... απέκτησαν μόνιμο εισαγγελέα στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ