Κάντας: Με τη μέθοδο της μαύρης βαλίτσας πηγαινοέρχονταν οι μίζες για τα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Κάντας: Με τη μέθοδο της μαύρης βαλίτσας πηγαινοέρχονταν οι μίζες για τα εξοπλιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρίτη ημέρα της απολογίας του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλιστικών προγραμμάτων Αντώνης Κάντας έδωσε... λίστα με ονόματα που είχαν άμεση σχέση με τις μίζες που δόθηκαν. Μάλιστα στη μαραθώνια απολογία στους ανακριτές Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο και τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο είπε ότι η διακίνηση των χρημάτων για τα εξοπλιστικά γινόταν με τη «μέθοδο της μαύρης βαλίτσας».Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ήταν για τρία νέα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά και τρία νέα πρόσωπα που μοίραζαν χρήματα

Ο Αντώνης Κάντας που βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να κατονόμασε ενώπιον των ανακριτών και πολιτικά πρόσωπα, χωρίς, όμως, να προσκομίζει αποδείξεις για την εμπλοκή τους στην υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος από την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων. Πάντως υποστήριξε πως εφόσον δωροδοκούνταν ο ίδιος, να μην δωροδοκούνταν και όσοι κατείχαν ιεραρχικά ανώτερες από τη δική του θέση. Δηλαδή, ο υπουργός,ο διευθυντής εξοπλισμών καθώς και μέλη επιτροπών που ενέκριναν τις επίμαχες συμβάσεις .

Η απολογία του δεν ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ