Θύμα των υποκλοπών και η Κέιτ Μίντλετον -Στο φως τα γλυκόλογα που της έλεγε ο Γουίλιαμ - iefimerida.gr

Θύμα των υποκλοπών και η Κέιτ Μίντλετον -Στο φως τα γλυκόλογα που της έλεγε ο Γουίλιαμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα των υποκλοπών που έγιναν στη Βρετανία για λογαριασμό της εφημερίδας του Ρούπερτ Μέρντοχ, News of the world, έπεσε, όπως αποδείχθηκε και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον. Μεταξύ άλλων υπεκλάπησαν και μηνύματα που άφηνε στον τηλεφωνητή της ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τα οποία ακούστηκαν, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης που γίνεται.

Σε μία από τις συνομιλίες, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκαν το 2006, την ενημέρωνε ότι παραλίγο να τον πυροβολήσουν στη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης. «Γεια σου αγάπη μου. Συγγνώμη, μόλις επέστρεψα από την άσκηση. Και σήμερα ήταν γεμάτη ημέρα. Έτρεξα πάνω κάτω στα δάση του Άλντερσοτ, κυνηγώντας σκιές και χάνοντας τον προσανατολισμό μου τρομερά. Βρέθηκα στην ενέδρα που είχε στήσει η αντίπαλη ομάδα και ήταν ντροπιαστικό γιατί σχεδόν με πυροβόλησαν. Όχι, βέβαια με αληθινές σφαίρες. Αλλά ήταν εξίσου ντροπιαστικό», ανέφερε ο πρίγκιπας στο μήνυμά του.

Παράλληλα, ακούστηκε και μήνυμα που είχε αφήσει ο Ουίλιαμ στον αδελφό του, Χάρι, υποδυόμενος την τότε φίλη του αδελφού του, Τσέλσι Ντέιβι «Είμαι η Τσέλσι και σου λέω ότι είσαι ο ωραιότερος κοκκινομάλλης που έχω δει ποτέ», του είχε πει με λεπτή φωνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ