Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τσακ Νόρις -Πώς κάνει... σκόνη τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τσακ Νόρις -Πώς κάνει... σκόνη τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι έκανε ο Τσακ Νόρις όταν είδε το τελευταίο διαφημιστικό του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ; Γέλασε δυνατά πιθανότατα. Και έκανε... σκόνη τον Βέλγο.

Πρόσφατα ο Βαν Νταμ πρωταγωνίστησε σε μία διαφήμιση της Volvo, όπου ισορροπούσε αριστοτεχνικά ανάμεσα σε δύο νταλίκες, κάνοντας μάλιστα και ένα επικό «σπαγγάτο» όταν τα οχήματα απομακρύνθηκαν το ένα από το άλλο. Η απάντηση ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα από τον θρυλικό Τσακ Νόρις.

Ο πιο «σκληρός» του Χόλιγουντ εμφανίζεται να ισορροπεί πατώντας στα φτερά δύο αεροπλάνων, έχοντας στους ώμους του 11 άνδρες που σχηματίζουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πρόκειται για διαφήμιση ουγγρικής εταιρείας, αν και προφανώς χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ- σε αντίθεση με το σποτ του Βαν Νταμ- ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν ο Νόρις συνεργάστηκε μαζί τους, ή αν πρόκειται εξ' ολοκλήρου για δουλειά υπολογιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ