Ξεκινά η εθελουσία στην Εθνική Τράπεζα -Σε ποιους υπαλλήλους απευθύνεται το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Ξεκινά η εθελουσία στην Εθνική Τράπεζα -Σε ποιους υπαλλήλους απευθύνεται το πρόγραμμα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Πρόγραμμα εκούσιας αποχώρησης προσωπικού ενεργοποιεί η Εθνική Τράπεζα, μετά από το πράσινο φως της Τρόικα, έτσι ώστε από τη 1η Ιανουαρίου να είναι «ελαφρύτερη» κατά 2.000 άτομα.

Ειδικότερα, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει από την Παρασκευή 20 τρέχοντος μηνός και λήγει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, με τις συμβάσεις εργασίας των υπαλλήλων που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον και θα γίνουν αποδεκτές, να λυθούν την 31η Δεκεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της Εθνικής, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων των πρώην FBB και Probank, ανάλογα με την κατηγορία που εμπίπτει ο καθένας τους και αποσκοπεί στη συμμετοχή 2.000 εξ αυτών. Το συνολικό κόστος για την Τράπεζα, σε περίπτωση συμμετοχής 2.000 υπαλλήλων στο πρόγραμμα, υπολογίζεται σε 160 εκατ., ενώ η αντίστοιχη εξοικονόμηση κόστους για την Τράπεζα εκτιμάται σε ποσό ύψους 120 εκατ. ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ