Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη ο περιβόητος... διερμηνέας, στο μνημόσυνο του Νέλσον Μαντέλα - iefimerida.gr

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη ο περιβόητος... διερμηνέας, στο μνημόσυνο του Νέλσον Μαντέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου και τούτο διότι τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, κατά τον Αντι Γουόρχολ, ήταν περισσότερα από... 15 και μάλιστα σε παγκόσμιο δίκτυο, καθώς προφασίστηκε τον διερμηνέα στη νοηματική γλώσσα, στο μνημόσυνο του Νέλσον Μαντέλα.

Ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ, μετά τον σάλο που προκάλεσε, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω θεραπεία. Η εφημερίδα Star ανέφερε ότι ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ, έγινε δεκτός στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο Sterkfontein την Τρίτη, αφότου είχε πάει για τσεκ-απ, με τη σύζυγό του Σιζίουε. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι γιατροί πρότειναν στον Ταμσάνκα να εισαχθεί αμέσως.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες. Προσπαθήσαμε να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλάι του γιατί θα μπορούσε να καταρρεύσει» δήλωσε η Σιζίουε. Η εφημερίδα Star αναφέρει πως το τσεκάπ του Τζαντζιέ είχε αρχικά προγραμματιστεί για την ημέρα του μνημόσυνου, αλλά ζήτησε από τη γυναίκα του να αλλάξει την ημερομηνία, όταν του προσφέρθηκε η δουλειά στο μνημόσυνο.

Ως γνωστόν ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ κατηγορήθηκε για τις ψευδείς ερμηνείες του στη νοηματική γλώσσα των ομιλιών διαφόρων ηγετών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο στάδιο FNB του Γιοχάνεσμπουργκ στις 10 Δεκεμβρίου. Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπέστη σχιζοφρενικό επεισόδιο και άρχισε να βλέπει αγγέλους μέσα στο στάδιο και να «ακούει» φωνές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ