Αυτά είναι τα χειρότερα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα που κυκλοφόρησαν από διάσημους μουσικούς και γκρουπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα χειρότερα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα που κυκλοφόρησαν από διάσημους μουσικούς και γκρουπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δέντρα στολίστηκαν, οι κουραμπιέδες πασπαλίστηκαν και η λίστα με τα δώρα γράφτηκε. Ιδού ωστόσο μια αντι-λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων, που συνέθεσε το Rocking.gr βασισμένη στα χειρότερα προϊόντα που έχουν λανσάρει μπάντες και μουσικοί.

Από το άρωμα των Sex Pistols μέχρι τη μάσκαρα του ...Αλις Κούπερ και τα ακουστικά για γάτες διάσημου DJ.

Αρωμα Sex Pistols
Πρόκειται για ένα μικρό μπουκαλάκι με άρωμα, βασισμένο στο μαύρο πιπέρι και το λεμόνι. Ποιος θα το περίμενε από μια τέτοια πανκ μπάντα;

Αθλητικά από τους Oasis
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγες οι μπάντες που έχουν λανσάρει δικά τους αθλητικά παπούτσια. Ο τραγουδιστής ωστόσο του γκρουπ ωστόσο Νοελ Γκάλαχερ λάνσαρε ρετρό αθλητικά παπουτσια με κεντημένο πάνω σε αυτά το πρόσωπό του.

Ακουστικά για γάτες από τον Deadmau5
Το εξαιρετικό αυτό προϊόν είναι δημιούγημα του DJ και παραγωγού Deadmau5 ο οποίος μάλλον αγαπά τη γάτα του τόσο ώστε να θέλει να τη μυήσει στα μυστικά της μουσικής του.

Μάσκαρα Αλις Κούπερ
Το προϊόν κυκλοφόρησε το 1973 και στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ο ροκ σταρ με μία μαργαρίτα στο κεφάλι και τυλιγμένος με αλουμινόχαρτα να προσπαθεί να πουλήσει το προϊόν.

Μαξιλαροθήκη Morrissey
Ο διάσημος τραγουδοποιός γίνεται το κατάλληλο αξεσουάρ για το κρεβάτι.

Σεξουαλικά βοηθήματα Rammstein
Η εκκεντρική μέταλ μπάντα από τη Γερμανία ενδιαφέρονται για τη σεξουαλική ικανοποίηση των θαυμαστών τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά για ποιο λόγο προώθησαν τα συγκεκριμένα βοηθήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sex Pistols oasis Χριστούγεννα Άλις Κούπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ