Η απόγνωση «ισοπεδώνει» τα πάντα -Βούλγαρος γκρέμισε το σπίτι του και έστειλε στην τράπεζα τα μπάζα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η απόγνωση «ισοπεδώνει» τα πάντα -Βούλγαρος γκρέμισε το σπίτι του και έστειλε στην τράπεζα τα μπάζα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόγνωση φαίνεται πως δεν αποτυπώνεται μόνο στα πρόσωπα των Ελλήνων, αλλά «ταξιδεύει» και εκτός συνόρων.Ενας απελπισμένος άνδρας από το Λόβεχ της Βουλγαρίας έδωσε τα τελευταία χρήματα που είχε προκειμένου να κατεδαφίσει το σπίτι του και στη συνέχεια να στείλει τα μπάζα στην τράπεζα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα την αδυναμία αποπληρωμής ενός δανείου που είχε προς την τράπεζα. Ετσι, έπειτα από απόφαση της τράπεζας το σπίτι βγήκε στο «σφυρί.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Πήρε τη μεγάλη απόφαση να κατεδαφίσει το υποθηκευμένο, πλέον, σπίτι και να στείλει τα μπάζα στην τράπεζα.

Τα μπάζα του κτιρίου φορτώθηκαν σε ένα μεγάλο φορτηγό και μεταφέρθηκαν στο τοπικό υποκατάστημα της τράπεζας στην πόλη Τέτεβεν όπου είχε υπογραφεί η σύμβαση για την υποθήκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τράπεζα δάνειο σπίτι Βουλγαρία μπάζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ