Ειρωνείες Παναγιώταρου κατά μουσουλμάνων: Ας έρθουν στα συσσίτια μας, έχουμε άφθονο χοιρινό - iefimerida.gr

Ειρωνείες Παναγιώταρου κατά μουσουλμάνων: Ας έρθουν στα συσσίτια μας, έχουμε άφθονο χοιρινό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άλλο ένα ρατσιστικό ξέσπασμα επιδόθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του συσσιτίου «μόνο για Ελληνες» που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή, «προσκάλεσε» με αρκετή δόση ειρωνείας και τους μουσουλμάνους, λέγοντας πως «έχουμε άφθονο χοιρινό».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, κατά τη διάρκεια του συσσιτίου δήλωσε πως το ακροδεξιό κόμμα θα συνεχίσει τις διανομές τροφίμων, ενώ σε ερώτηση για το εάν γίνονται μόνο για Ελληνες ή εάν δέχονται και άλλους δήλωσε:

«Ας έρθει όποιος θέλει, εμείς έχουμε άφθονο χοιρινό (που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι). Αυτήν την στιγμή το πρόβλημα το έχουν μόνο οι Ελληνες. Το Σάββατο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, ώστε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται, να μπορέσουν να κάνουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ