Με στόχο το γκολ εναντίον της Οντένσε οι πράσινοι - iefimerida.gr

Με στόχο το γκολ εναντίον της Οντένσε οι πράσινοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στην Δανία για τον αυριανό αγώνα με την Οντένσε. Οι πράσινοι, έχουν σαν στόχο να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση εν' όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 2 Αυγούστου.

Οι πράσινοι σε δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο φάνηκαν αισιόδοξοι, και θεωρούν ότι μπορούν γυρίσουν όχι μόνο με ένα γκολ στις αποσκευές τους, αλλά και με το «διπλό», που θα σημαίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλει οφ του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο προπονητής του τριφυλλιού Ζεσουάλντο Φερέιρα, έκανε ειδική προπόνηση χθες στα στημένα, γιατί θεωρεί ότι η άμυνα της Οντένσε είναι αδύναμη σε αυτό τον τομέα και εκεί θα πρέπει να χτυπήσουν οι πράσινοι. Οι Καραγκούνης, Νίνης και Λέτο ήταν οι εκτελεστές, την ίδια στιγμή που οι Βύντρα, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σαριέγκι, και Μπουμσόνγκ τελείωναν τις φάσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πλεσί, Σειταρίδης, που είναι υπό αποχώρηση από την ομάδα, αλλά και ο Βιτόλο ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Αντιθέτως τα άλλα δυο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Τοτσέ και Κουίνσι συμπλήρωσαν την 20μελή αποστολή.

Ακόμα ο προπονητής του τριφυλλιού, δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδια του για την ενδεκάδα, αλλά ο Πετρόπουλος σίγουρα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Καραγκούνης και Κλέιτον, διεκδικούν μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Σήμερα αναμένεται να υπογράψει και ο Πορτογάλος διεθνής με την ομάδα των Κ-23, Ζεκά, επιλογή του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με την Σετούμπαλ, και έκλεισε η μεταγραφή στις 350.000 ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ