Ενοπλη επίθεση έξω από το ΤΕΙ Πάτρας-Αγνωστος άνοιξε πυρ μέσα από αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Ενοπλη επίθεση έξω από το ΤΕΙ Πάτρας-Αγνωστος άνοιξε πυρ μέσα από αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Αρχές, έπειτα από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έξω από το ΤΕΙ Πάτρας. Ολα συνέβησαν όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα από ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με το thebest, το περιστατικό συνέβη κοντά στη βόρεια πύλη του ΤΕΙ.Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομίας, άνδρες της οποίας εντόπισαν στο σημείο έναν κάλυκα, ο οποίος όμως, όπως διαπιστώθηκε, δεν προέρχεται από κανονικό όπλο αλλά από πιστόλι τύπου κρότου λάμψης.

Η υπόθεση ανησυχεί τις Αρχές οι οποίες, όπως αναφέρει σήμερα και η εφημερίδα «Γεγονότα» συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη που δε δίστασε να πυροβολήσει μέρα μεσημέρι σε μια πολυσύχναστη περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ