Βασιλικά γεννητούρια -Για δεύτερη φορά γιαγιά η Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό - iefimerida.gr

Βασιλικά γεννητούρια -Για δεύτερη φορά γιαγιά η Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της 27χρονης του δημοφιλούς κωμικού συντρόφου της Γκαντ Ελμαλέχ.Η πανέμορφη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι χθες ένα αγοράκι, που θα ονομαστεί Ρααφαέλ, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μονακό.

Το νεογέννητο είναι ο δεύτερος εγγονός της Πριγκίπισσας Καρολίνας, μετά τη γέννηση τον περασμένο Μάρτιο ενός ακόμη εγγονού από το γιο της Ανδρέα και τη Νοτιοαφρικανή κληρονόμο Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.

Η Καρολίνα είναι το πρωτότοκο παιδί του πρίγκιπα Ρενιέ και της πριγκίπισσας Γκρέις, της πρώην σταρ του Χόλιγουντ, που ο παραμυθένιος γάμος τους το 1956 βοήθησαν την κοιμισμένη πόλη της Ριβιέρας, να βγει από την αφάνεια και να μετατραπεί σε παράδεισο για τους πλούσιους και διάσημους του κόσμου.

Η Σαρλότ, είναι η κόρη της Καρολίνας από το δεύτερο γάμο της με τον Στέφανο Κασιράγκι, του Ιταλού κληρονόμου που σκοτώθηκε σε ατύχημα με αγωνιστικό ταχύπλοο το 1990.

Το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο Φθινόπωρο.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονακό Καρολίνα Σαρλότ Κασιράγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ