«Οχι» στην αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ από τον Μανώλη Γλέζο - Πώς δικαιολόγησε τη διαφοροποίησή του από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

«Οχι» στην αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ από τον Μανώλη Γλέζο - Πώς δικαιολόγησε τη διαφοροποίησή του από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ψήφισε -όπως είχε προαναγγείλει σε προηγούμενες τοποθετήσεις του- ο Μανώλης Γλέζος, επαναλαμβάνοντας ότι η αντιμετώπιση της ΧΑ πρέπει να γίνει πολιτικά.

«Δεν μπορώ να αποστώ από τις αρχές μου. Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν», εξήγησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στην ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ