Σαχινίδης σε Τσίπρα: Δεν αρκεί να βάλεις ένα ζιβάγκο για να γίνεις Ανδρέας Παπανδρέου - iefimerida.gr

Σαχινίδης σε Τσίπρα: Δεν αρκεί να βάλεις ένα ζιβάγκο για να γίνεις Ανδρέας Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι στην συζήτηση για την πρόταση της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια μεταξύ του Φίλιππου Σαχινίδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ. Πως θα το εξαφανίσουν από το Κοινοβούλιο», είπε ο Φίλιππος Σαχινίδης και στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Δεν αρκεί να φορέσεις ζιβάγκο για να γίνεις Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο κ. Σαχινίδης είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: «Όποιος θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ να μιμείται τις αρετές μας και όχι τα λάθη μας».

Απαντώντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε: «Δεν θέλουμε να εξαφανίσουμε το ΠΑΣΟΚ. Τη διαρκή συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ την εξασφαλίζει άριστα η πολιτική του αρχηγού σας. Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Είμαστε ένα αριστερό κόμμα και ο πρώτος που δεν θέλει να γίνουμε ΠΑΣΟΚ είναι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ που προσχωρεί στις τάξεις μας», μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ