Νέα επίθεση Κουτσούμπα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα - iefimerida.gr

Νέα επίθεση Κουτσούμπα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντάς τον κόμμα που αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα, ενώ στηλίτευσε και την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα», που «αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα» τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους.

Παράλληλα, μίλησε εντόνως και για την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν.

Από την κριτική του δεν έμειναν εκτός ούτε και κάποια... περίεργα δεδομένα που προέκυψαν από τα πόθεν έσχες κάποιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε, «είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις».

Ο γγ του ΚΚΕ μίλησε και για τη χθεσινή σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη, για την οποία είπε: «Είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός, ένας πρώην υπουργός ένας πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο».

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή πέφτοντας στην «παγίδα» περί αδιάφθορων πολιτικών της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ