Οταν ο Λιάπης συνοδεύοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έκανε φλερτ μέχρι τελικής πτώσης στη νέα και άπειρη Αμαλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Λιάπης συνοδεύοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έκανε φλερτ μέχρι τελικής πτώσης στη νέα και άπειρη Αμαλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κοσμικά σαλόνια των Αθηνών, πλάι στον πανίσχυρο θείο του Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο νεαρός περιζήτητος εργένης των Αθηνών Μιχάλης Λιάπης συνάντησε την μετέπειτα συζυγό του Αμαλία Μπογδάνου και έκανε τα πάντα για να την κατακτήσει.

Θυμάται η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Χρόνια πριν. Ο Μιχάλης Λιάπης συνοδεύει τον θείο του Κωνσταντίνο Καραμανλή σε πολυτελή κατοικία, στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου. Ο Νίκος και η Ζοζεφίν Μπογδάνου συνήθιζαν να διοργανώνουν την παραμονή των Χριστουγέννων ρεβεγιόν προς τιμήν του Εθνάρχη. Προσκεκλημένοι στο κομψό σπίτι της οδού Μελεάγρου οι αγαπημένοι φίλοι του Καραμανλή. Ανάμεσά τους πάντα ο Δημήτρης Χορν. Εκείνη την γιορτινή βραδιά στην οικία Μπογδάνου το ενδιαφέρον του Μισέλ τράβηξε η νεαρή κόρη των οικοδεσποτών. Η φίνα Αμαλία ήταν ένα μάλλον ντροπαλό κορίτσι. Ο Μισέλ γοητεύτηκε από αυτή. Την «πλεύρισε» αμέσως. Άρχισε να συζητάει μαζί της και σε κάποια στιγμή την συνόδευσε στην γνωστή, «σκεπαστή» με κρύσταλλα βεράντα (η συγκεκριμένη βεράντα τραβάει ακόμα τα βλέμματα όσων περνούν από την οδό Μελεάγρου). Ο Μιχάλης φλέρταρε έντονα την Αμαλία. Ήξερε πώς να «χειριστεί» ένα νεαρό, άπειρο κορίτσι. Λίγο αργότερα της ζήτησε ραντεβού. Έτσι πλέχτηκε το ειδύλλιο. Ο Μιχάλης κατόρθωσε να κλέψει την καρδιά μιας από τις πιο πολύφερνες νύφες της Αθήνας.

Δεξιά η Αμαλία Μπογδάνου πρώην Λιάπη και αριστερά η εφοπλίστρια κ. Νομικού:

Η νέα ζωή στην Κηφισιά και οι αγώνες τένις
Η Αμαλία(στη φωτογραφία επάνω, είναι η μελαχρινή δεξιά) εγκαταλείπει το κέντρο της Αθήνας και την αγαπημένη της περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο. Μετακομίζει μαζί με τον σύζυγό της πλέον Μιχάλη Λιάπη στην Κηφισιά. Το ζευγάρι κατοικεί σε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Μοιάζουν να περνούν ζωή χαρισάμενη! Διασκεδάζουν, καλούν φίλους στο σπίτι, κάνουν σπορ σε private clubs των βορείων προαστίων, διοργανώνουν εκδρομές, φωτογραφίζονται συχνά για γνωστά life style περιοδικά της εποχής. Ο κ. Λιάπης διηγείται πώς ακριβώς περνάει το 24ωρο του και αναφέρεται συχνά στην αγάπη του για το τένις. Ο τέως Υπουργός είναι αλήθεια ένας εξαιρετικός τενίστας. Παρτενέρ του στα τερέν γνωστά ονόματα της επιχειρηματικές ζωής αλλά και οι ίδιοι ισχυροί τότε εκδότες των glamorous life style εντύπων. Η Αμαλία είναι πιο συγκρατημένη. Επισκέπτεται συχνά φίλες της σε βίλλες των βορείων προαστίων. Εμφανίζεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Στην πραγματικότητα όμως η πιο στενή της φίλη είναι η αδερφή της Αλέξια, η οποία είχε νυμφευτεί τον γνωστό επιχειρηματία-εισαγωγέα αυτοκινήτων Παύλο Λάσκαρι.

Αναμνήσεις με...αστραφτερές γιρλάντες
Τα χρόνια πέρασαν. Το σκηνικό έχει αλλάξει δραματικά. Η εικόνα του τέως Υπουργού το απόγευμα της Τρίτης στην Ευελπίδων ήταν θλιβερή. Ίσως και ο ίδιος σε κάποιες στιγμές της μοναξιάς του να «γυρίζει» τη σκέψη του στις παλιές, λαμπερές εποχές. Τότε που ήταν ένα νέο αγόρι, πολύφερνος γαμπρός, πρωταγωνιστής στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης. Όταν συνόδευε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε glamorous ρεβεγιόν και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δημήτρη Χορν. Κοντά σε γοητευτικές κυρίες με μακριά φορέματα. Ο Μισέλ... λάτρης πάντα του ωραίου φύλου...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ