Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον-Οι υποσχέσεις στα παιδιά του που έμειναν ανεκπλήρωτες [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον-Οι υποσχέσεις στα παιδιά του που έμειναν ανεκπλήρωτες [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον που συγκλόνισε παγκοσμίως, η ζωή του βασιλιάς της ποπ κεντρίζει ακόμα το ενδιαφέρον των θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο.Τα τρία παιδιά του, η Πάρις, ο Μπλάνκετ και ο Πρινς αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα στα πλαίσια του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, για τις προσωπικές στιγμές συντροφιά με τον πατέρα τους, αλλά και τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους. Πίσω από τη πρωτοβουλία του ντοκιμαντέρ βρίσκεται η μητέρα του, Κάθριν, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο οι θαυμαστές του να «τρυπώσει» στη ζωή του θρύλου της μουσικής.

Η 15χρονη Πάρις μιλάει για το μεγάλο της παράπονο με μία υπόσχεση που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Η νεαρή, η οποία σύμφωνα με φήμες είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε πως ο πατέρας της της είχε υποσχεθεί πως θα τη μάθει το moonwalk.

Οσο για την επαφή της με άλλα παιδιά στην ηλικία της, αποκάλυψε ότι σπάνια τα τρία αδέλφια έβγαιναν από το σπίτι. «Δεν γνωρίζαμε πολλά παιδιά της ηλικίας μας. Ημασταν πολύ περιορισμένοι. Δε φεύγαμε σχεδόν ποτέ από το σπίτι», είπε η Πάρις.«Είχε υποσχεθεί να μου μάθει πώς να κάνω το moonwalk. Δεν έγινε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσω. Ποτέ. Ηταν εκπληκτικός», δήλωσε.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον-Οι υποσχέσεις στα παιδιά του που έμειναν ανεκπλήρωτες [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Για τον 16χρονο σήμερα Πρινς ήταν ο «μπαμπάκας». Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στο ντοκιμαντέρ το πραγματικό του Μάικλ Τζάκσον το έμαθε στα έξι του, καθώς γι αυτόν ήταν πάντα ο μπαμπάκας. «Ηθελε να γίνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Να γίνουμε σπουδαιότεροι από όλους τους άλλους», συμπλήρωσε.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον-Οι υποσχέσεις στα παιδιά του που έμειναν ανεκπλήρωτες [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Με την ωριμότητα ενός ενήλικα, ο 11χρονος Μπλέκετ μίλησε για την αγάπη του για τα ζώα και την ευαισθησία του για τα παιδιά που ζουν στην Αφρική.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον-Οι υποσχέσεις στα παιδιά του που έμειναν ανεκπλήρωτες [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ