Ολλανδική de Telegraaf: H άκρα αριστερά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ολλανδική de Telegraaf: H άκρα αριστερά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα

Ολλανδική de Telegraaf: H άκρα αριστερά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα αναφέρεται η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf και κυκλοφόρησε με τίτλο «H άκρα αριστερά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα» και υποστηρίζει πως «το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει το 22% των ψήφων και είναι για πρώτη φορά το μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδας».Μάλιστα για να δικαιολογήσει τον τίτλο της περί άκρας αριστεράς αναφέρει «Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται, υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, διάφορα μαρξιστικά και περιβαλλοντολογικά κινήματα».

Όπως αναφέρει ο ολλανδική εφημερίδα, «οι οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι δύσκολες και η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη (27%). Η κυβέρνηση επιδιώκει για το επόμενο έτος ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,6%», ενώ προσθέτει πως «η Νέα Δημοκρατία, το συντηρητικό κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, λαμβάνει το 21% των ψήφων, ενώ τρίτο κόμμα είναι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή με 9%. Το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, που ήταν επί πολλά χρόνια το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, δεν καταφέρνει να πάρει ούτε το 5% το ψήφων. Το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην Κυβέρνηση Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ