Μπλεγμένος στα στημένα ο Γκατούζο -Εφοδος της ιταλικής αστυνομίας στο σπίτι του - iefimerida.gr

Μπλεγμένος στα στημένα ο Γκατούζο -Εφοδος της ιταλικής αστυνομίας στο σπίτι του

Μπλεγμένος στα στημένα ο Γκατούζο -Εφοδος της ιταλικής αστυνομίας στο σπίτι του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπήκε ο Τζενάρο Γκατούζο, καθώς υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή του σε σκάνδαλο στημένων αγώνων. Μάλιστα, έγινε ήδη έρευνα στο σπίτι του, όπως και σε εκείνο του επίσης πρώην ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μπρόκι.

Τα ξημερώματα της Τρίτης η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστική επιχείρηση συλλαμβάνοντας άτομα που σχετίζονται με στημένα ματς. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Κρεμόνα, Ρομπέρτο Ντι Μαρτίνο, ο Γκατούζο και το Μπρόκι ερευνώνται για την εμπλοκή τους σε σπείρα που «έστηνε» ματς στη Serie A και γενικώς στο ιταλικό ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν 2010-11.

Ηδη έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται ότι είχαν το ρόλο του ενδιάμεσου κρίκου ανάμεσα σε εκείνους που έστηναν τα παιχνίδια και τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, το ματς της Μίλαν με τη Λάτσιο το Φεβρουάριο του 2011, μαζί με δύο άλλα ματς των Ροσονέρι, συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψίες και βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας. Παράλληλα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι πέραν της μεγάλης κατηγορίας, συνολικά βρίσκονται υπό έρευνα 53 ματς!

Η Μίλαν φέρεται να συγκεντρώνει υποψίες, καθώς δύο από τους κρατούμενους, με τις κωδικές ονομασίες Mister X και Mister Y είχαν επαφές με παίκτες της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχουν και δύο εν ενεργεία παίκτες μέσα στους ύποπτους, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ