Τα πρόσωπα που αναζητήσαμε περισσότερο μέσω της Google το 2013 [λίστα] - iefimerida.gr

Τα πρόσωπα που αναζητήσαμε περισσότερο μέσω της Google το 2013 [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δραματικά γεγονότα, τραβούν περισσότερο τα φώτα του ενδιαφέροντος. Καθόλου τυχαίο που στη λίστα των διάσημων που αναζήτησαν περισσότερο, οι χρήστες στη Google, για το 2013, υπάρχει στις δύο πρώτες θέσεις δύο αδικοχαμένοι celebrities.

Οπως αποκάλυψε η μηχανή αναζήτησης, στην κορυφή βρίσκεται ο αδικοχαμένος ηθοποιός Πολ Γουόκερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου, στην Καλιφόρνια.
Στη δεύτερη θέση και αρκετά κοντά έρχεται ο Κόρι Μόντεϊθ, ο σταρ της σειράς Glee, ο οποίος είχε επίσης μία τραγική μοίρα. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται ο πολυσυζητημένος για χρόνια, Οσκαρ Πιστόριους και η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της συντρόφου του.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Νέλσον Μαντέλα, ακολουθεί η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο σταρ του Dr.Who, Πίτερ Καπάλντι, στην πέμπτη και έκτη θέση αντιστοίχως.
Στον κατάλογο βρίσκεται επίσης ο Τομ Ντάλεϊ ο βρετανός αθλητής καταδύσεων, ο οποίος παραδέχθηκε ανοιχτά της σχέση του με άτομο του ιδίου φύλου, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν ο Λου Ριντ και ο Τζόι Εσσεξ.

Η πρώτη δεκάδα


1. Πολ Γουόκερ
2. Κόρι Μόντεϊθ
3. Όσκαρ Πιστόριους
4. Νέλσον Μαντέλα
5. Μάργκαρετ Θάτσερ
6. Πίτερ Καπάλντι
7. Ναϊτζέλα Λόσον
8. Τομ Ντάλεϊ
9. Λου Ριντ
10. Τζόι Έσσεξ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ