ΑΠΟ... ΣΑΦΑΡΙ ΣΕ ΣΑΦΑΡΙ

Στο δημόσιο ακόμα ψάχνουν για πτυχία «μαϊμού» -Σε τρεις μήνες θα ξέρουν ποιοι έδωσαν πλαστά πιστοποιητικά

Στο δημόσιο ακόμα ψάχνουν για πτυχία «μαϊμού» -Σε τρεις μήνες θα ξέρουν ποιοι έδ
Στο δημόσιο ακόμα ψάχνουν για πτυχία «μαϊμού» -Σε τρεις μήνες θα ξέρουν ποιοι έδ

Σαφάρι για την αναζήτηση πλαστών δικαιολογητικών σε όλο το Δημόσιο ξεκινά για άλλη μία φορά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αφού με χτεσινή εγκύκλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητείται από τις διευθύνσεις προσωπικού να ελέγξουν τη γνησιότητα όλων των πιστοποιητικών που υπάρχουν στους ατομικούς φακέλους των εργαζομένων.

Η αφορμή για έναν ακόμα εκτενή έλεγχο αποτέλεσε το γεγονός ότι μόνο στη Δημοτική Αστυνομία ανακαλύφθηκαν 45 περιπτώσεις εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με πλαστά πιστοποιητικά, των οποίων ανακαλούνται οι διορισμοί.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο έλεγχος των ατομικών φακέλων συνολικά 650.000 υπαλλήλων θα διαρκέσει τρεις μήνες και αφορά τα πιστοποιητικά και τα στοιχεία που έχουν χρησιμοποιήσει οι μόνιμοι και με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου εργαζόμενοι, για την πρόσληψή τους στο Δημόσιο, για μετάταξη, ακόμα και για τη μετατροπή της εργασιακής σχέσης από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.