Τέλος εποχής για τους LCD Soundsystem – Δείτε την τελευταία τους συναυλία ever - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για τους LCD Soundsystem – Δείτε την τελευταία τους συναυλία ever

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να θεωρηθεί άνετα και η συναυλία της δεκαετίας. Έγινε στο New York’s Madison Square και διήρκησε τρεισήμισι περίπου ώρες και με αυτή ο James Murphy με τους LCD Soundsystem αποχαιρέτησαν τους χιλιάδες φαν που τους αποθέωσαν.

Έπαιξαν 29 τραγούδια στο σύνολο ενώ στη σκηνή τους έκαναν παρέα ο Win Butler, Regine Chassagne, Jeremy Gara και Will Butler των Arcade Fire, οι Shit Robot και ο Reggie Watts

Οι LCD Soundsystem δημιουργήθηκαν το 2001 στη Νέα Υόρκη από τον πολυτάλαντο και χαρισματικό James Murphy – τραγουδιστή, παραγωγό, μουσικό και συνιδρυτή της DFA Records – και στη δεκάχρονη καριέρα τους κατέκτησαν την κορυφή και επανέφεραν τη disco και το punk στη παγκόσμια χορευτική σκηνή.

Πριν αποσυρθούν νωρίτερα φέτος, το Φεβρουάριο του 2011, με την ανάρτηση στο official site τους «Αποσυρόμαστε από το παιχνίδι. Την κάνουμε. Προχωράμε», κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ, το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2005, το Sound of Silver το 2007 και το περσινό This is Happening.

: "i will try to figure a way out to fuck these fuckers. NO MATTER WHAT WE DO, IT IS NOT WORTH THAT KIND OF MONEY TO SEE US!, and "1500 for a single ticket? Fuck you, scalpers. You are parasites. I HATE you.”Τα εισιτήρια για την τελευταία τους συναυλία έγιναν περιζήτητα με αποτέλεσμα την οργή του Murphy προς όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός. Συγκεκριμένα, ξέσπασε βρίζοντας στο twitter (δεν το μεταφράζουμε για ευνόητους λόγους)

Η συναυλία τους μεταδόθηκε ολόκληρη από το Pitchfork.tv και μπορείτε να την απολαύσετε στο βιντεάκι που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ