Η νέα παροχή του ΟΤΕ: Μέσω e-mail θα έρχεται ο λογαριασμός του τηλεφώνου, σε όποιον το επιθυμεί - iefimerida.gr

Η νέα παροχή του ΟΤΕ: Μέσω e-mail θα έρχεται ο λογαριασμός του τηλεφώνου, σε όποιον το επιθυμεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην περιμένεις τον ταχυδρόμο, δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει τον λογαριασμό του ΟΤΕ. Ειδικά αν έχεις επιλέξει να σου έρχεται μέσω e-mail. Είναι μια νέα προσφορά του Οργανισμού προς τους συνδρομητές του που έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία. Σχεδόν οι περισσότεροι.

Πρόκειται για τον λεγόμενο e-λογαριασμό ΟΤΕ και οι επιλογές που δίνεται, αν κάποιος επιλέξει να λαμβάνει με αυτόν τον τρόπο τον λογαριασμό του είναι: θα μπορώ να τον βρίσκει στο e-mail του (σε μορφή pdf), θα έχει πρόσβαση στην ανάλυση και στα στατιστικά των κλήσεών του, θα γλυτώσει τη διαδικασία αρχειόθετησης και διατήρησης έντυπων λογαριασμών, θα πληρώνει εύκολα τον λογαριασμό του, λαμβάνοντας για την έκδοση και τη λήξη του, sms με τον κωδικό πληρωμής, θα διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων σου, χρησιμοποιώντας στοιχεία πρόσβασης της επιλογής του και φυσικά θα συμβάλει ενεργά στη μείωση κατανάλωσης χαρτιού με τη διακοπή της ταχυδρομικής αποστολής του λογαριασμού του.

Το να αποκτήσει κανείς τον e-λογαριασμό του ΟΤΕ, είναι μια διαδικασία ολότελα απλή. Με μία επίσκεψη στο Δίκτυο Καταστημάτων: δηλώνοντας μόνο το e-mail & το κινητό τηλέφωνό του. Με ένα τηλέφωνο στο 13888: από την τηλεφωνική του σύνδεση και να αναφερει το e-mail & το κινητό τηλέφωνό στο οποίο θα λαμβάνει ειδοποιήσεις για την έκδοση ή τη λήξη του λογαριασμού του. Τέλος, ηλεκτρονικά μέσω του ote.gr:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΕ email λογαριασμός τηλεφώνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ