O σπουδαίoς ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ ανορεξικός, κανονικός και υπέρβαρος με κοιλιά που ξεχειλίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

O σπουδαίoς ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ ανορεξικός, κανονικός και υπέρβαρος με κοιλιά που ξεχειλίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους πιο ευέλικτους ηθοποιούς «χαμαιλέοντες» της γενιάς του που δεν φοβάται να στρεβλώσει την εικόνα του για τις ανάγκες κάποιου από τους συνήθως ακραίους ρόλους τους οποίους ενσαρκώνει.

στ' αλήθεια ή τους φαντασιώνεται.Το ταλέντο του το είχε επιδείξει σχετικά πρόωρα ήδη από την εποχή του θρυλικού American Psycho - Αμερικανική Ψύχωση - που τον στιγμάτισε για πάντα και ανεπανόρθωτα για τον ιδανικό τρόπο με τον οποίο έχτισε στη μεγάλη οθόνη τον «πυρετώδη» χαρακτήρα του «ψυχάκια» Αμερικανού γιάπη της δεκαετίας του '80, έμπνευση του συγγραφέα Μπρετ Ίστον Έλις, ο οποίος μπορεί να επιδίδεται σε ατέλειωτες αναλύσεις τραγουδιών της Ουίτνι Χιούστον ή του Φιλ Κόλινς εν μέσω ειδεχθών φόνων τους οποίους δεν γνωρίζουμε αν τους τους πραγματοποιεί

Ένα χαρακτηριστικό όμως που πραγματικά διακρίνει την τελευταία δεκαετία τον Κρίστιαν Μπέιλ από τους υπόλοιπους χολιγουντιανούς ηθοποιούς της γενιάς του είναι η μεταμορφωσιμότητά του που αγίζει τα άκρα:

Εδώ, ας πούμε, τον βλέπουμε στα «κανονικά του», όπως ήταν το 2012 επί εποχής «The Dark Knight Rises».

Το 2004, για τις ανάγκες της ταινίας «The machinist» έχασε κιλά με του τσουβάλι, τρεφόμενος μονάχα με μήλα, καφέ και τσιγάρα.

Στην ταινία «The fighter» έχασε εκ νέου κιλά, προσθέτοντας άλλη μία μεταμόρφωση στο ιστορικό του.

Τέλος, εδώ τον βλέπουμε και πάλι εντελώς αλλαγμένο, χοντρό «κοιλαρά» για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «American Hustle». Για να το καταφέρει τρεφόταν αποκλειστικά με ντόνατ και τσίζμπεργκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ