Τα παράξενα του πόθεν έσχες -Ο βουλευτής με το τρακτέρ και η συνάδελφός του με το τροχόσπιτο - iefimerida.gr

Τα παράξενα του πόθεν έσχες -Ο βουλευτής με το τρακτέρ και η συνάδελφός του με το τροχόσπιτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί άλλοι βουλευτές να αναδεικνύονται «πρωταθλητές» στην ακίνητη περιουσία, ή να έχουν μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προκαλούν με τις ιδιοκτησίες τους λόγω της πρωτοτυπίας τους, αφού κάποιοι από τους εκπροσώπους του λαού στη Βουλή δήλωσαν στις δηλώσεις πόθεν έσχες τους τροχόσπιτα και τρακτέρ.

Από τα παράξενα του πόθεν έσχες είναι το τροχόσπιτο της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου αλλά και το τρακτέρ του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ανδριανού, ενώ η Ελένη Ζαρούλια έχει ακόμη στην ιδιοκτησία της το περιβόητο ξενοδοχείο.

Eπίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι λευκό πόθεν έσχες κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τζένη Βαμβακά, η οποία δηλαδή δηλώνει ότι δεν έχει ούτε εισόδημα, ούτε ακίνητα, ούτε καταθέσεις, ενώ αρκετές ήταν οι δηλώσεις Πόθεν Εσχες που κατατέθηκαν με κενά πεδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ