Στο ψυχιατρείο ο δράστης που πριόνισε τα αυτιά γαϊδάρου στην Σκόπελο - iefimerida.gr

Στο ψυχιατρείο ο δράστης που πριόνισε τα αυτιά γαϊδάρου στην Σκόπελο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται από την ιατρική γνωμάτευση να αντιμετωπίζει ο 44χρονος αγρότης που κακοποίησε τον γάιδαρό του, κόβοντάς του τα αυτιά με πριόνι στην περιοχή Γλώσσα της Σκοπέλου κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου διέταξε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.

Ο δράστης του απάνθρωπου ακρωτηριασμού είχε ιατρικό παρελθόν και είχε νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική. Έτσι, με απόφαση του εισαγγελέα οδηγήθηκε και πάλι στο νοσηλευτικό ίδρυμα για ακούσια νοσηλεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποφύγει τις ποινικές ευθύνες αφού ορίστηκε και τακτική δικάσιμος για την κακοποίηση του άτυχου τετράποδου το περασμένο Σάββατο.

Η ταλαιπωρία του δύστυχου γαϊδαράκου, όμως, δεν τελείωσε καθώς κανένα φιλοζωικό σωματείο δεν μπορούσε να βοηθήσει στη μεταφορά του σε άλλη περιοχή κι έτσι παρέμεινε στις εγκαταστάσεις του δήμου Σκοπέλου. Η απάνθρωπη «χειρουργική» επέμβαση στην οποία τον υπέβαλε ο διαταραγμένος ιδιοκτήτης του, του στοίχισε το ένα αυτί που έχει κοπεί ολοκληρωτικά, ενώ έχασε και μεγάλο μέρος από το δεύτερο!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ